everyday

for virra.

Publisert: 31. juli 2014
0

Har du noen gang hatt så massive planer for din egen fremtid at du mister hodet i nåtid? Man klarer ikke samle tankene, men jeg tror heller ikke det er meningen for et menneske som blir betegnet som “kreativt” å holde et fattet sinn. Det er nok også derfor vi er unnskyldt når vi atter en gang ikke klarer å tenke før vi snakker, eller når vi kikker oppover på skyene/trærne/bygningene/de rosa elefantene etc når vi går ute i offentligheten og krasjer i alt og alle fordi, ja, bare fordi.

Så var det tilbake til disse planene da. De har jeg ikke den fjerneste tanke om å dele videre, av fornuftige årsaker, så de kan du heller leke med i din egen forestilling. En annen ting jeg derimot kan si er at denne siden egentlig kun skulle handle om mote og sånne materielle greier folk (inkludert undertegnede) er så overdrevent interessert i, men enkelte dager føler jeg heller for å skrive noe. Som i dag. Og det var det.

IMG_7289

xx S.

Del